coiechan 發表於 2023-1-20 17:45:00

飛龍report

飛龍report

飛龍report

我睇完呢個場既report,昔日上左去11:00am到,換衣室無其他兄弟,洗黑黑房,問換衣室哥哥仔能夠面玩,有$1xx港式用腳,$200法度用年夜脾,能夠選人不外太早隻有1個無尚鐘,房有電視、泰式床、中式床、爐
@號黎朦豬眼、樣ok、心心吸引,省事等上馬,我瞓上泰式等佢做家,問下本來係早班做到古晨,戚息室瞓瞓下俾我叫上陣,仲已瞓醉,坐床邊玩下食凍柑,摸下佢年夜脾,佢便即刻單鋒壓頂+偷桃,硬左便話降油
但我要玩下波波先,件工衣便低胸deepV但胸下個位好窄,由下各上攻唔(能夠果為佢波年夜頂著曬,發心唔便腳,短裙裏便甯靜褲,同佢挨左10分鐘詠秋便俾佢除左我條褲坤chok,以後勝利解bar但除唔到衫,但實係好q年夜波(E以上),攞油R pap 2下又chok,不外迷上左年夜波唔理佢隻願玩波,佢皆chok下停劣等你唔好太快玩完,3-4次後便「膝頭哥前面」夾,不外唔過引同反而有得戚息,chok左成半個鐘唔出家佢唔知面,叫佢用2脾中心但本來佢怕工衣/甯靜褲上油,變左女上男下佢用膝頭哥磨細路反而無乜反應,但對年夜波波便係長遠好養眼以是我隻賣力係咁玩波,佢磨到有力成小我私家瞓左係我上裏,我便位細路吊佢年夜脾,到咁高低男上女下再吊年夜脾出家 以後清算返黎能夠佢實係好倦同凍便請食波餅係我上裏恰似條女抱著我瞓,依傢睇分明佢無化裝,果樣16皆有人疑,仲有成個鐘原來叫佢返去瞓,但佢又唔走要同我瞓,令我又起起天,佢又玩9我,玩玩下夠鐘走人

團體ok,年夜波又硬又能夠任玩不外唔除工衣,開端好慢念快腳處理我去戚息,玩左陣便肉體挨交玩左成個幾鐘,以後伴瞓又好女友feel,不外齊場按、推油、Rpat齊無,隻係chok細路,又無叫開年夜/改plan/要小費,而我便玩年夜波波、吊年夜脾、伴瞓
佢個bag有幾張樣版相好鬼索,好d念偷左佢返黎挨飛機用

走時2:00pm閣下有成4-5個bro係換衣室,前臺有成6-8個開左單,個場皆幾旺

贺长云 發表於 2023-12-31 17:54:33

前排支持下分享

术数古籍专卖疤 發表於 2024-3-9 10:09:23

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 飛龍report