coiechan 發表於 2023-1-20 17:40:00

竹園新報告

竹園新陳述

小弟好小上去深圳玩, 但正在北京上海場便去很多,覓日有家上去做, 一小我私家咁孤單真正在沒有苦, 於是醫完肚以後施施然叫架車上竹園sfsf. 門心企一個知客幾好號召, 有個好開端. 由於工夫幾早, 年夜部分啲碌架皆出有人用, 兩個碌架仔服伺剝光豬. 悄悄緊緊衝個涼. 由於一小我私家去皆冇表情桑一桑, 曲戚息室. 幾好情況唷. 沙收堅實, 淺黃色房間有使人放緊的覺得, 本來念mark @@, 但俾斷絕一個哥仔爭先一步, 睹果個司理幾nice 咁款, 於是疑佢一次啦. 到房冇幾分鐘, 去一個下身體女仔, 悄悄天睇上個樣皆幾好, 最松要係對波幾乎是年夜導彈, 極之吸引.呵呵, 舒咗一口吻, 冇被人搵笨. part 1估唔到能夠推得咁好, 比擬之下, 北京上海靚mm實是出得比, 噴鼻港人真正在太幸運啦, 完整同啲端莊年夜場的生手出別離, 最松要立場好好, 沈聲細語咁問你要唔要沈啲, 邊度按多啲. part 2開端, 小弟固然唔虛心, 兩腳解開束厄局促帶, 呵呵, 要兩隻腳先至能夠包住一個一波波呀, 減上竹園啲造服年夜傢皆曉得, 下邊是很便利的. 漆黑中小弟覺得到她的嘴正在我身上滑去滑去, 小小弟正在她腳中沒有安份咁嗟歎. 由於小弟弟一背比力耐久力, 她開端漸漸高低出汗, 呵, 心愛的是能夠俾我悄悄讓佢有火, 而且讓我用嘴品嘗波波味講, 末於正在佢故意冇意天嗟歎中小小弟一飛衝天, 愉快呀. 最好天係佢會很仔細咁用熱毛巾漸漸抹潔淨, 洗完腳後再幫你按頭按足, 俾我覺得到心灵上皆有很放緊天覺得. 出去後由於表情好, locker 服伺著衫後, 睹佢出有伸腳的意義, 主動配佢十元揭士. 唯一遺憾是出去要俾272, 同桑拿街告白唔同, 出工夫問分明, 列位年老能否話我知面解.
古次留下幾好回想, 下次會再試過. 第一次寫嘢, 列位多多恭維.

俏蝶吹 發表於 2024-5-5 17:14:20

支持一下:lol

山人佳燕品 發表於 2024-5-16 08:35:35

支持一下:lol

京托胡速越 發表於 2024-5-31 02:07:32

學習了,謝謝分享、、、

123457025 發表於 2024-6-22 05:03:17

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 竹園新報告