coiechan 發表於 2023-1-20 17:40:00

越港---足浴

越港---足浴

越港---足浴
從佢既招牌, 傳單, 內部硬件等等, 我信賴呢間係足浴為主. 合適係東門止到乏上去按下足仔

代價: 仄係幾仄:th_up:
壹般區-單鐘$25/70分鐘;單鐘$38/130分鐘
高朋區-單鐘$28/70分鐘;單鐘$50/130分鐘
有中式, 泰式, 建足等等...無留神代價...

所在: 東門步止街唔知邊個阛阓兩樓, 唔好問我係邊, 本人搵啦, 我已摸生東門d路

到去, 嘩.....使唔使咁多按足椅, that 's why 我話佢係按足為主. 按足椅擺設得太逼啦, 我已過咁逼既場, 同斷絕其他客人(阿叔)咁遠. 唔隻C9充溢, 男女長幼皆有, 年夜部分港客, 有個肥仔挨松psp, air con最好開年夜d, 處所太逼啦:th_down:.

按足妹豬扒指數(五隻最):
按足妹腳勢指數(五個最):
按足妹相互講其他客人閒話, 仲比我聽到:th_down::th_down::th_down: 話咩唔合意便去"顏色假期", 好好既立場:th_down::th_down::th_down:

我睹推拿房係磨沙降天玻璃, 衛生間衛死ok, 呢間場對細路wingwin黎講係......悶, 皆無去SN我念要既relax

当当当当裤裆坦 發表於 2023-4-17 22:03:17

前排支持下分享

陈辞滥调 發表於 2023-10-18 08:06:49

我是來刷分的,嘿嘿

林之秋实 發表於 2023-12-14 10:21:01

學習了,不錯,講的太有道理了

毛当归搜 發表於 2024-7-18 11:00:33

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 越港---足浴