coiechan 發表於 2023-1-20 17:40:00

香港人在骨場最乞人憎的行為

噴鼻港人正在骨場最乞人憎的止為

有一次正骨起機,慌張閉頭,聽到劈面房,有人叫公安,立刻墜機,起家着褲,心有余悸,以後發明本來係兩條金毛貴狗飛,相互玩對圓,我頂佢個肺,玩皆玩第兩樣,立刻已往話九佢,條友喜啤我,但係我其他伴侶皆出去問我什麼事,減上個場人員皆有出去戰解,條友埋單走人,仲叫我"噴鼻港再會",哈哈,兩條友仔皆唔知戒奶已,兇我,我回敬一句"樓劣等我",回房做埋下半場。

真不是我干的的 發表於 2023-9-7 09:40:09

過來看看的

因为我是真真 發表於 2024-8-8 12:05:18

:lol不錯

ssg888 發表於 2024-8-12 12:00:54

真是 收益 匪淺

又见阿凡提彻 發表於 2024-9-5 23:46:38

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 香港人在骨場最乞人憎的行為