coiechan 發表於 2023-1-20 17:40:00

救國之旅

救國之旅

第一工夫 飛上去 新王晨....
實係唔知面解 呢個場 去左1,2次 呢次仲會再去=.=

去到 本人又冇心火 靚no. 啵=.=
咁咪由個 司理話事囉

跟住 等左 5分鐘 個囡囡 靚啦....
一視.....唔多覺佢靚....

心諗 唉.......陽公....

面知 本來 唔係啵.......
巖巖 佢小我私家 便同個樣 相反
幾好傾 又冇偷懶
又問我 我dup得夠唔夠力
又話 有咩處所做得唔好請作聲

part 1 冇乜力 我皆預左=.=
part 2 主動波 坐埋我身旁....呢個時分 我面會放過佢丫
跟住 我親腳 將佢上半身完完整齊攻佔
但係 佢個波粒的恰似 烏烏天=.=
跟住 完過後 又一齊訓下教...
呢個時分 我隻腳仔 以爲 我霸佔既處所唔覺多
跟住北下 攻佔佢既小mm......
開首格褲摸下
跟住 插曬隻腳降去"瞭"
"瞭"多幾下 出曬火......
仲係到淫叫
又話 好鬼"hi"

最初總結
固然 模樣仄仄 但係
效勞 撘救
有時機 返食

佢便係 @^

gui57 發表於 2023-1-24 08:02:28

前排支持下

山东大鲤鱼 發表於 2023-3-15 06:34:44

:lol不錯

向往草原403 發表於 2023-3-31 23:41:31

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

何幕之之rl 發表於 2023-4-19 11:53:46

:lol不錯

123457262 發表於 2023-12-24 21:42:45

學習了,謝謝分享、、、

昀离936 發表於 2024-1-11 17:08:49

前排支持下

123456819 發表於 2024-7-6 20:01:03

前排支持下分享

啤酒瓶空了缓 發表於 2024-7-30 20:51:58

過來看看的

戏做顿 發表於 2024-9-3 20:32:01

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 救國之旅