coiechan 發表於 2023-1-20 17:35:01

新手的第一次報告(匯港城)

新腳的第一次陳述(匯港鄉)

今天注銷參加,做左成早作業,明天放假同女伴侶去左匯港鄉
去出一個最新遠況陳述給年夜傢分享(寫得欠好別小喔)
一出關隘過天橋便有車,皆唔使等,一上車便先收一張年夜堂項目免費贈卷(按足唔計)
去到換衫,效勞皆ok,有火池,不外冇咩玩,9格位洗沐,火力好勁,d火皆好熱,
蒸左個幹蒸,好熱,小我私家感應赤,即閃,出年夜堂會集條女,佢建甲中,佢話去按淋巴,我話我按日式,
ok,一人試一樣,動身,上去按,間房拆建皆ok,技師到,個樣皆ok,推拿曆程皆唔錯,同壹般日式冇咩唔同,
先按背,再按腳,但唔知佢故意定冇心,按腳時成日摸到佢波波,由於列位師兄話呢個係正場,唔敢做次,
一路年夜傢皆幾好傾,技師皆好識攪氛圍,有講有笑,唔錯,到尾段居然去個推前線線,腳勢皆ok,但唔出實係好辛勞,
果為第一次去,唔生咩情況,以是冇家攪,夠鐘下樓,戚息室效勞唔錯,d好容師有問必問.
成個曆程整體皆唔錯,小我私家以爲呢個場去多2次一定故意中支穫.

另一樣我女伴侶按完推淋巴,出去道按得好好,係好容師按的,仲要著裙幫你按,
推心心時成對家任看,下次有時機我皆試下...呵呵

2小我私家連tip350閣下,算ok啦

新腳陳述終了~請多多指教

[ Last edited by hkhung on 2007-3-18 at 20:06 ]

韶景于璃 發表於 2023-4-30 15:53:30

不錯,支持下樓主

阿阳937 發表於 2023-5-16 05:11:07

有競爭才有進步嘛

准藏智虽 發表於 2023-10-13 18:57:46

學習了,謝謝分享、、、

孙悟空748 發表於 2024-3-6 23:48:05

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: 新手的第一次報告(匯港城)