coiechan 發表於 2023-1-20 17:35:01

代友貼抱不平~~新金得賴野!

代友揭行俠仗義~~新金得好家!

老友睇左n年前告白上禮拜取朋友北上, 一止兩人鬼迷迷到瞭新秀村新金得戚忙, 曆程中佢話囡囡冇乜成績以是冇彈, 挑選前線線式推拿, 囡囡按完part 1 即叫反回身然後除褲戴套 老友問有咩餐, 果為房前同效勞員講左按前線線,囡囡話司理叫wor免費568 並且佢係唔會做推油餐, 老友懵下懵下又會一答允咁豬乜唔係由客人挑選玩唔玩開年夜咩

完過後囡囡話洗腳一去沒有回 齊程工夫恰好50分鐘 老友換衫時覺察銀包擺放後袋位置有所差別 已有立即查抄銀包, 到埋單時才發明五百年夜元人仔晌銀包不知去向但係心知發作咩事明知晌本地追查皆冇用, 反而佢伴侶冇唔睹開錢, 成果搞到要背佢伴侶借至夠錢埋單

随心所欲480 發表於 2024-4-8 21:15:45

支持一下:lol

贺长云 發表於 2024-4-26 17:14:11

前排支持下分享

哈哈SE7 發表於 2024-8-11 10:32:40

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 代友貼抱不平~~新金得賴野!