coiechan 發表於 2023-1-20 17:30:02

芙蓉休閒中心

芙蓉戚閒中間

縱日去羅湖病院探人以後,偶然中發明斜劈面有呢間戚閒中間,小弟仲以為係巴挨講開嗰間桑拿.到去情況幾好,不外處所唔年夜,洗沐位細,年夜堂很多多少人按足.問部少有物引見,話韓式好舒適.房bg到兩十幾樣ok,邊揼邊探聽先發明本人嚟咗正場.bg問去開邊度小弟專登問係深濠,佢立即掩心偷笑,以後嘅便齊程係成人話題.揼骨圓裏一般,到按上面本來係隔褲按前烈腺,以後...經瞭解做韓式好有鼠機.到最初以為好唔多夠鐘bg竟然話仲有part facial已做,公然以後便洗臉同做裏膜,仲有效韓式熱袋做樞紐位.齊程洗用168+100+10total278.

[ Last edited by sunboy on 2007-5-24 at 15:47 ]

啤酒瓶空了缓 發表於 2024-1-24 18:00:10

支持new161

茉莉707 發表於 2024-2-14 20:48:22

不錯不錯,很好哦

狂风974 發表於 2024-3-25 06:59:40

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

吴秀锦 發表於 2024-5-3 13:52:07

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 芙蓉休閒中心