coiechan 發表於 2023-1-20 17:30:02

猛鬼場'地中海'把九之旅

猛鬼場'天中海'把九之旅

聽有C兄講,甚為土耳其式点好点好,咪去試下囉,獲得以下謎底,實係當前皆唔能七去:

2小我私家到去洗沐,人影皆冇,最初揾到條Locker仔,叫佢開燈開空調,佢話呢 啲 嘢掌握唔倒,冲涼克蚊蚊,又焗又熱

年夜堂效勞員又無禮,又唔好老皮,你叫佢引見服务,佢彩你皆on 9,叫你本人睇火牌。

房又話爆,實在係啲效勞員攪到治能曬龍,皆唔够10個客,能夠實係好猛鬼,睹到啲房爆曬!!

甚麽土耳其式實係把九,啲女又唔掂,心念是九但啦,揼得好咪算囉,点知腳骨又唔掂,能夠佢天用印度神油嚟推油,降多滴皆話悟能得話啲油貴,bg食能曬姑嫂丸......一味端莊,又話本人点有本則睇唔起人出售色相,咁能巴,沒有如去布道啦!

埋單又廣博帽,上去前又話挨合,好彩睇分明。

我皆去過呢間場幾回,次能次走皆話冇車,要你小七佢先至有車,實係雞命,要人小!

我唔係對呢間場有偏偏见,隻係以爲佢實係唔能掂,假如有其他挑選,實係咪去,省事影响表情!!

123457227 發表於 2023-3-28 12:44:38

我搶、我搶、我搶沙發~

SUNSHINEhzl 發表於 2023-6-11 11:02:39

謝謝樓主,共同發展

楚一帆 發表於 2023-11-15 21:09:44

LZ說的很不錯

您脱风云错 發表於 2023-12-8 01:46:26

不錯,支持下樓主

一箫凝月黄 發表於 5 天前

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 猛鬼場'地中海'把九之旅