coiechan 發表於 2023-1-20 17:30:02

有請過來人過料

有請過去人過料

有請師兄過料 -柔 情 年夜 髀 筋-乜東東?

轉揭
■ 無 水 出 皆 咁 多 人 幫 襯 , 隻 果 掃 掃, 實 係 好 過 癮 。
呢 早 趙 圓 昌 同 成 班 深 圳 友 食 飯 , 年夜 傢 對 馬 交 好 多 桑 拿 皆 有一 種 玩 意 十 分 好 偶 , 登 登 登 … …, 便 係 「 柔 情 年夜 髀 筋 」。 「 百 整 蚊 , 其 真 包 唔 包 埋 出 水? 我 聽 好 多 人 講 , 話 可 以 起 埋 機 喎 。 」 「 年夜 髀 筋 , 其 真 即 係 邊 個 部 位 呢 ? 」 「 深 圳 骨 場 有 無 呢 傢玩 ? 同 前 列 腺 按 摩 同 唔 同 呢 ? 」
咁早 前 趙 圓 昌 先 至 上 過 馬 交 柔 情 年夜 髀 筋 收 祥 天 「 年夜 富 豪 」 , 做 足 曬 功 課 , 呢問 題 由 我 解 問 , 應 該 最啦 。 第 一 個 疑 問 , 即 係 做 年夜 髀 筋囡 囡 究 竟 會 唔 會 幫 客 人 出 埋 水 ? 據 年夜 髀 筋 老 腳 「 芳 芳 」 同 我 講 , 佢絕 少 會 同 客 人 咁 做 , 「 其 真 諗 皆 諗 到 , 一 去 , 年夜 髀 筋 支 費 隻 係 百 兩 、 三 蚊 , 你 出水 , 唔 上 房 玩 , 咁 咪 即 係 公 司 益 得 ? 兩 去 , 咁消 費 , 你 北 上 玩 皆 唔 得 啦 , 我呢 度 年夜 場 ! 咁 當 然 , 我 唔 可 認 有客 實 係 定 力 唔 夠 ,中 圍 掃 多 幾 下 皆 可 能 走 水 , 沒有 過 上 頭 便 唔 主 張 我咁 做 咯 。 」
至 於 年夜 髀 筋位 置 , 同 埋 跟 前 列 腺 按 摩 有 乜 分 別 ? 芳 芳 便 話 , 「 年夜 髀 筋 」 即 係 邊 個 位 , 連 佢 師 傅 皆 無 講 渾 楚 , 隻 係 腳 法 上 , 覆 蓋範 圍 便 包 括 男 性 三 角 天 帶各 個 穴 位 , 「 連 小 弟 弟 皆 會 用 BB 油 幫 你 推 埋 , 沒有 過 隻 係 其 中 一 個 環 節 。 至 於 同 前 列 腺 按 摩比 較 , 我 年夜 髀 筋 按 法 係 以 舒 服 、 過 癮 為 主 ; 而 前 列 腺 按 摩 , 如 果 係 認 實 做話 , 應 該 可 以 保 健 。 」
同 桌 益 友 即 時 起 哄 : 「 深 圳 ? 邊 保 健? 間 間 皆 係 玩 過 癮啦 ! 」

贺老师 發表於 2023-5-20 20:16:22

路過,支持一下啦

小太阳823 發表於 2023-9-14 02:29:43

學習了,不錯,講的太有道理了

落败的青春阳落s 發表於 2024-6-14 05:39:44

不錯不錯,很好哦

找食的麻雀粮 發表於 2024-7-6 08:57:44

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 有請過來人過料