coiechan 發表於 2023-1-20 17:30:02

今日下午茶之 紅榭林 報告

昔日下戰書茶之 白榭林 陳述

昔日去開個頭又睇到禮拜5<---引見同埋告白   以後遠遠天去左c下
係 深x廣場個度   咁以後一去個場 悄悄天
洗沐有5~7格咁高低 d火唔得幾條火柱射出去 重有個 儲物貴好舊 唔係用電子個種 覺得唔太甯靜
咁一到去 話按 港色 佢話$208   幸虧我有 q旁便188蚊
到去佢話比間年夜d我有2張床 電視幾渾但個樣好舊型號個種 唔係lcd
重有個 romm很多多少飛蟲又有蚊 <--扣分
有家飲但冇家食 冇死果 <---扣分    以後搵女去啦睇左3轉皆唔太得
最初個司理皆烏烏空中 咁我算要左個壹般的mm 5~6分閣下
一開波按   閉左燈 個樣即刻降番小小得電視光 變左7分=______=
身體細細粒我估155~160掛有d波吸腳個種巨細
按左 一陣正骨皆ok 咁part 2開端啦壹般咁 冇咩出格以後我玩下波食下lin咁出左

總結188+2蚊 揭士 +5=195 走人   我本人 以爲個場裝備唔太好又係專出水場個種
覺得上 比 深記好    咁樣的價$ 恰似唔太抵 我本人以爲
多開年夜傢睇咁耐   陳述完多開哂唔美意思

内托体头 發表於 2023-1-21 04:01:20

前排支持下分享

柳芽2017 發表於 2023-7-19 02:59:43

我是來刷分的,嘿嘿

马宝清马宝清 發表於 2023-8-29 09:08:59

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

纵横捭阖804 發表於 2024-8-23 12:33:39

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

123456881 發表於 2024-9-7 21:25:09

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 今日下午茶之 紅榭林 報告