coiechan 發表於 2023-1-20 17:30:02

一間國貿區桑拿的十九規舉

一間國貿區桑拿的十九規舉

遠排,果為舊菜從城下返來,以是重瞭一間正骨場兩三次,開首睹番舊菜,一定開高興心,邊按邊吹火,一切如常,但到 part 2,之前皆有除bar露波推油,但此次隻是除bar伸腳造服,最後意謂耐無睹,有D陌生,以後再去覺察情況一樣無變,近來一次part 2我念用毛巾遮住門心塊玻璃窗仔(實在隻是一張VCD巨細),我一背沒有正在意,但古次期望玩得放D,面知條女立刻話公司劃定唔得,我接住問唔除衫露得波又係公司劃定,條女颔首,若果唔係熟悉,我實是意謂條女面九我,那是什麼規舉,唔俾除衫唔俾遮門,原來念進來問九個十九司理,但又唔念條女易做,算九數,隻有正在網上小九那間十九骨場的十九規舉。

阿源285 發表於 2023-9-13 15:58:04

謝謝樓主,共同發展

123457276 發表於 2023-10-17 11:49:55

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

阿威来自山西 發表於 2024-7-8 17:50:27

支持一下:lol

娣玲 發表於 2024-8-27 20:07:00

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 一間國貿區桑拿的十九規舉