coiechan 發表於 2023-1-20 17:30:02

求各前輩解答,新手幾問

供各先輩解問,新腳幾問

您好呀
小弟禮拜6第一次去正骨....
有d成績念就教,唔知可唔能夠幫下小弟

我念問面分正/正骨...我驚去龐雜摸女女亢人挨
同埋我果fd睇書話去萬富華,但我睹呢度冇咩人提....咁係已唔得娶間場?
我念齊套呀玩,有邊間推介?(效勞好啦最好)

去到係已間接到司理講齊套便ok?咁我睹約莫500rmb,咁駛唔駛再亢tips娶?
可唔能夠先按住港式,以後睹條女好傾有feel先轉齊套?會唔會亢人話玩家??

咁同埋齊套實在有幾耐工夫?
佢做曬推拿果d有多少實正工夫埋牙搏鬥?
同埋佢天做次前唔會沖身....係已好黑糟?

我知小弟d成績有d好癡人
期望教教小弟,開開!!

鬼子进了村部 發表於 2023-10-8 13:15:43

前排支持下

弄乐诟 發表於 2023-10-22 20:22:06

:lol不錯

晓晓红青蜓吧 發表於 2023-11-23 09:42:25

路過,支持一下啦

井底燕雀傥 發表於 2024-5-17 12:13:37

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 求各前輩解答,新手幾問