coiechan 發表於 2023-1-20 17:30:02

大場半機

年夜場半機

昨早同女性伴侶去某年夜場, 雜諗住玩設備同訓得溫馨, 對dup 冇乜希冀,
以是同伴侶一間房按日式, 按按下bg問我邊度倦, 我話腰同屁股坐很多好倦,
面知bg 一腳推低條褲到股底, 成個股暴露黎,
去瞭多間年夜中小型正場,除瞭面鐘生的bg, 隻有皇馬係第一次便推到咁盡
古次仲要成日女人訓响斷絕.

bg 正在股推油時仲周沒有時推埋條坑, 由於太不測, 好面high 到叫瞭出去,
跟住按足時, 佢仲下下推到最盡,成日high到bro,
其時心念那裡是淋巴位, bg盡責知我好塞才去到咁盡.

跟腳叫我回身, 但其時bro 已沒有受控, 果怕俾伴侶發明,
吃緊足用毛巾圍住去茅廁加壓...

返來訓底, 佢又持續按年夜脾, 古次念遮皆冇得遮,
好彩朋友曾經訓著, 我睹佢咁鬼極力, 曾屢次用眼神試圖探定下次時機,
不外佢一曲好用心咁事情, 眼眉皆冇視過我一眼,
我自發本人太淫正, 諗多瞭.

好辛勞咁忍完按年夜脾內側, 佢將我對膝頭背中伸,
令佢能夠更深化咁持續按年夜腿內側.
最初, 借抽腳去按埋袋底, 拯救呀!!!

根本上齊身除瞭bro 幾寸, 佢皆推曬油瞭, 但那裡出有前線線推油揀喎.

我真正在諗極唔明, 佢明知女性伴侶係度,唔會做得乜,年夜場駛唔駛去到咁盡先??
我皆睇過有report 話有rat , 但我又唔覺佢會做喎,
果為佢按腳時仲用毛巾舖正在本人腰上, 怕我隻腳掂到佢咁
我好少睹有bg 咁做, 不管佢的止為眼神道話皆好端莊,

我本人睹識少,以是念問下年夜傢有冇相似經曆呢?

[ Last edited by hellofucker on 2007-7-6 at 04:44 ]

六翼天使494 發表於 2023-4-11 22:05:46

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

风男人1984 發表於 2023-5-25 10:58:09

謝謝樓主,共同發展

123457010 發表於 2023-8-27 03:48:39

學習了,謝謝分享、、、

xinting_6ym 發表於 2024-4-5 05:26:24

前排支持下

圣道 發表於 2024-4-19 04:08:49

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 大場半機