coiechan 發表於 2023-1-20 17:30:02

O尋晚睇O左TVB"新聞透視"...

O覓早睇O左TVB"消息透視"...

O覓早睇O左TVB"消息透視"...閉於深圳羅湖四周竊匪成績...嘩...實係好驚同好誇大..o背"噴鼻格裡推"o個度成term竊匪隊...皆唔明面解能夠咁明刀明"搶"...四周d人睹到皆唔作聲輔佐o既...好恐懼呀....
仲有...年夜陸$2000以下o既盜竊案件係唔會受理...最多隻會拘留2日...嘩...咁咪即係返深圳去偷o家好已往叫雞o羅...叫雞捉到要止政拘留15日啦...

p.s呢度有沒有c兄係"龍之劍"o既成員呀?..."龍之劍"好家呀:th_up:!

龍之劍係乜東東?
我身上有一個龍頭,又有一把劍,咁算唔算?

[ Last edited by robertchan on 2007-7-22 at 17:43 ]

白刃玄衣及 發表於 2023-7-27 22:52:48

學習了,謝謝分享、、、

风男人1984 發表於 2023-8-30 08:15:49

LZ說的很不錯

二级传播盅 發表於 2023-10-11 09:57:31

幫幫頂頂!!

poney 發表於 2024-3-15 23:20:56

學習了,謝謝分享、、、

木头哈喇子崭 發表於 2024-8-19 14:32:19

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: O尋晚睇O左TVB"新聞透視"...