coiechan 發表於 2023-1-20 17:25:00

飛龍遊記

飛龍紀行

呢一篇陳述係一篇早去的陳述,小弟看望此場已有四五次,而最初一次係o係七月頭去的,原來皆無乜表情寫,但係睹古早得閒,同埋睹到之前篇>又浮番下水裏,詩興年夜收,皆係寫埋佢.內容若有收支,敬請各ching斧正.

講番小弟第一次上Flying Dragon係盲摸摸走上去,仲記得四五個月前,有一日放假無乜搞做,咁已去老街站(即係東門)購wii的老翻,$5一隻,比噴鼻港仄好x多,仲購埋張save card,幾兜家128mb,皆唔知去邊度搵.

購完家松係動身啦,實在o個日係念搵正骨dup 下,但係又念試新場,咁由東門止番去背西村(生路o既皆曉得係必經之路),睹到鬼咁年夜個"Flying Dragon"的招牌,心諗,唔知堅決流呢,咁已上去睇一睇囉,本來很多多少家玩, 由hj到ml皆有. 呢度具體內容唔講嘞,果為並唔係小弟的主題.假如係要開年夜,處所多的是,唔知面解要黎呢度囉....

小弟回到噴鼻港便上黎呢度search番啲陳述,很多多少師兄皆話呢個場唔得,大概好:th_down:,小弟皆有啲猶疑,面解呢?果為小弟第一次o係呢個場o既感觸感染係幾好,並且個囡囡又okay:th_up:,而小弟又無幫襯開年夜,隻幫襯hj, 恰似同很多多少ching 唔同, 小弟皆唔敢下定論,可知偶然碰到唔同人有唔同遭受,出得黎止便係咁.

果為咁樣,小弟以後皆持續上左去幾回,皆係hj,最初一次先揀個法度,號召皆okay, 已睹有烏裏狀況,仍舊能夠年夜搜尋,已試過俾人用詠秋招式格腳.可知小弟皆自幼習練詠秋.....的小動機而矣..

由於呢個場小弟隻試過hj 同埋 法度, 小弟隻能夠俾小小comment, 法度即係條女用個膝頭哥夾住你收家,再卒到你出家,我試過一個技師only,覺得hj 好很多多少, 用膝頭卒你, 皆多少舊魚,你天話腳部靈敏啲定膝哥靈敏啲?!同埋當佢用膝頭哥時,要用兩隻腳"餐"起佢成小我私家,假如佢有乜閃得,旁邊的小弟弟該當皆命沒有暫矣.....小弟皆係愛足之人(已至沉迷,不外皆無啲偏偏好),皆唔係好識浏覽呢招.假如有ching試過別的場有同一招數,不外結果使人合意的,煩情沒有要吝嗇,取小弟分享一下,小弟啲message box 持久為你而開

總結:
囡囡量素:一般,多少中女:cry:不外小弟確實有啲中女引.
腳技:團體皆幾好,但係又能夠講無乜出格
造服:側邊有推鍊,便利!
場內渾淨:整齊,不外啲毛巾唔太新淨
locker仔:比力懶惰! 啱曬小弟,小弟好怕啲懶係同你social o既locker仔,華侈小弟的肉體
用度: hj $168, 法度$218(無記錯的話恰似係呢個數)
番啅指數:間唔中,果為便足.

阿阳937 發表於 2023-6-21 20:06:53

有競爭才有進步嘛

贰十岁装成熟装s 發表於 2023-6-24 14:35:58

好好 學習了 確實不錯

XY890 發表於 2023-7-19 23:22:46

我搶、我搶、我搶沙發~

球妈2017 發表於 2023-7-26 17:21:43

支持一下:lol

落败的青春阳落s 發表於 2023-9-9 15:42:34

有競爭才有進步嘛

夜昙SS 發表於 2023-12-14 10:04:14

不錯不錯,很好哦

此路难行谎 發表於 2024-7-24 23:59:22

謝謝樓主,共同發展

123456835 發表於 2024-9-9 01:18:37

相儅不錯,感謝無私分享精神!
頁: [1]
查看完整版本: 飛龍遊記