coiechan 發表於 2023-1-20 17:25:00

抵玩港色

抵玩港色

琴早一收公無聊去佐一間叫星x鄉桑拿嘗嘗(果為睹$118苦抵以是便去試一&#21523
到去覺得一般,沖完涼立即進房去 女女到去樣皆ok 便無彈
par t 1 okpart 2皆吾鍺
閒道間佢便話e間場有一些投師假如客人吾開年夜便會烏裏(佢皆有問我開吾開年夜,但能夠我第一去那間場怕,以是吾敢開,但佢皆無烏裏仲好仔細幫我接)
然後佢便同我講早晨去做港色隻係$98實係抵到你吾疑(我 約莫23:00到)
有空能夠我會再去的
小弟係新人第一出post 寫得吾好請吾好睹怪
敢問付遠有什麼好玩的場戰no引見能夠pm給我嗎

苏警暗刚 發表於 2023-2-14 15:03:04

真是 收益 匪淺

poney 發表於 2023-10-21 21:42:09

幫幫頂頂!!

丁侦球 發表於 2023-11-7 07:19:38

LZ說的很不錯

枣强公用号 發表於 2024-1-3 18:10:02

過來看看的

象棋达人 發表於 2024-5-2 14:28:29