coiechan 發表於 2023-1-20 17:25:00

小加locker仔偷錢不愉快報告

小減locker仔偷錢沒有高興陳述

昔日下午去小減做前線線推拿,面咗##號,件女便無成績,好好效勞同Robert兄所講好唔多,做完前線線好快便出到嘢,隻不外件女中形咗極少。
但埋單嗰陣出成績,張單無成績,皆係根本價再減100機錢同埋按足揭士大要260到,但翻開錢袋發明唔睹咗張50蚊群衆幣,港幣冇唔睹,我換衣室前曾經睇過錢袋,嗰陣張50蚊群衆幣仲喺度,咁擺到明係locker仔偷錢啦!於是同櫃裏嘈,諗住叫佢賺錢瞭事,但櫃裏唔認數,於是挨110報公安,去到公安局,d公安皆好有規矩,不外處事服從爭極少。報案室個公安挨咗半個鐘頭德律風先叫到賣力降供詞個公安,但本來賣力降供詞個公安係中省人,以是齊程要用壹般話,攪咗成個鍾先降完供詞。
固然50蚊係小數量,但係腳足唔坤淨嘅止為係唔能夠遷就。

凡八哥 發表於 2024-2-9 09:57:14

我是個湊數的。。。

么斯汀 發表於 2024-2-9 13:53:32

:lol不錯

用户5592359840 發表於 2024-7-13 10:51:57

過來看看的

永远就三年疗 發表於 2024-8-27 21:22:03

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 小加locker仔偷錢不愉快報告