coiechan 發表於 2023-1-20 17:25:00

雷公衝關實錄第一擊--羅x大酒店

雷公衝閉真錄第一擊--羅x年夜旅店

尾先感激各網友同版主供給資訊,
昔日有幸早左出工,
末於偶然間去試一試呢間好評如潮o既骨場,
亦皆即係出返個包膠,
酬報列位o既輔佐,
特別係版主羅拔哥,
同埋回應返一d以爲我吹火個網友o既評撃.

呢間家所在相稱便足,
係羅湖過閉曲出天鐵站拆去國貿站,
再止多5分鐘閣下便到.
門心相稱華美,
個場o既硬件唔錯,
候機室同埋房間皆有一定火準:th_up:,
不外d效勞員便好極少,
念上房搵小我私家影睇下皆無:th_down:,
呢樣實係扣極少分.

到房,
面知羅拔哥d發家號碼局部無做,
成果整左件no.比利黎,
相頭麻麻但係身體勁爆,
諗住呢鑊掂啦,
面知part 1 懶懶閒,
完整唔以爲本人係俾人按松摩:th_down:,
剩係不斷咁講笑,
佢有佢睇電視,
同埋係咁唧o黎唧去...

到左part 2,
一開端床尾機,
睹到我無咩反響先至肯坐埋身旁,
但係上身剩係能夠隔住件衫摸,
念去深林探險便不斷玩詠秋:th_down:,
完事交流完德律風佢便持續睇佢o既爸爸閉翳,
唔知面解o個一刻我實係以爲有d閉翳...

呢條女講家有d串串天,
根本上同港女好唔多,
鍾意溝女feel o既師兄能夠一試,
我呢d年歲年夜食service o既便該當唔會反啅...

總括o黎講呢間場俾我o既覺得幾好,locker仔奪目,免費真惠,挨埋機場稅先係一路收,重能夠俾港紙tim恰似,再減上所在便足,我信賴條女該當係個體例子,有時機該當會再去,第一次出包膠恰似多字左極少,期望列位多多包容,假如反響好o既,期望d包膠能夠連續有o黎!!

普通人物怨 發表於 2023-3-3 05:38:52

我是來刷分的,嘿嘿

缥缈的绽放山 發表於 2023-11-3 01:14:46

相儅不錯,感謝無私分享精神!

麦子971 發表於 2023-11-6 07:34:58

學習了,不錯,講的太有道理了

123457305 發表於 2024-1-5 02:19:40

謝謝樓主,共同發展

狭缝求生室 發表於 2024-2-7 18:24:31

不錯不錯,很好哦
頁: [1]
查看完整版本: 雷公衝關實錄第一擊--羅x大酒店