coiechan 發表於 2023-1-20 17:25:00

去左 鳳凰啦.....未去過 可以睇睇 邪骨

去左 鳳凰啦.....已去過 能夠睇睇 正骨

係 鳳凰路 鳳凰旅店 咁上到去唔理37 廿十一便去洗沐

洗沐ok火夠熱 夠年夜到去情況ok幾好   但係得2個年夜電視冇得本人睇扣分
以後唔理啦去搵女瞭司理引見左一個皆後死 有d波咁 夠姣夠放
重玩埋單飛188+唔知70定80=26x掛..唔記得

總結 正骨火準同裝備唔太好念按好d 唔洗去
但 正骨 火準幾好女皆幾好 正骨去講 唔錯... 會再去

別的趁便問下年夜傢 會唔會同d女女咀??
我指 咀對咀 果為前次去 條女係咁咀我恰似念同我挨車~~咁

0Zombies0 發表於 2023-9-18 04:08:47

前排支持下分享

123457044 發表於 2023-9-21 14:46:22

多謝你分享

李冰381 發表於 2023-11-2 18:37:34

謝謝樓主,共同發展

36号1 發表於 2024-7-17 06:00:43

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 去左 鳳凰啦.....未去過 可以睇睇 邪骨