coiechan 發表於 2023-1-20 17:25:00

深圳 “海月”華庭休閑中心-包膠

深圳 “海月”華庭戚忙中間-包膠

17號 (禮拜五) 約左密友小癲上去深圳,果我較少上去,便由小癲帶我去救吓國,救濟下海內女同道。

食左一面正在沙田等,坐水車時鬼死咁多人,能夠三班有一班係去降馬洲,以是去羅湖迫謙哂人,下次皆係約禮拜一至四好極少。

正在深圳食完午餐,去之前問天頭蟲小癲有沒有心火桑拿引見,佢話之前往過”海月”算幾好,咁便去呢度啦。

去沖完涼到年夜廳,睹皆有一半坐謙,便坐一陣按下足,趁便睇下有沒有心火no.止過,問司理歐式面計,佢話本來2百幾,而傢特價188(本來念試288末極套餐,但皆係下次先試),小癲便話試法度,我問歐式法度有乜唔同,司理話好唔多,係腳法好極少啫。我諗兩個試唔同,一陣睇下有沒有別離。

原來正在去之前mark低206,269,212三個心火,但一個皆無返工,供其叫司理引見個腳勢好的比我天。

按完足房,司理帶女女去到,相頭同身體皆過得去,司理話呢條女腳勢好好,便佢啦~~~

開端part one:先按背,腳力唔錯,幾正宗。按按下我便同佢吹下火:

我 (廣東話):念問下您歐式同港式有乜唔同?
女 (壹般話):皆出有甚麼別離啦~~
我:咁法度呢?
女:實在皆出有分甚麼歐式法度啦,實在根本上皆是港式!
我:(一呆) 咁呢度即係機場?
女:沒有是啦,那裡借有波推同冰水嗎,不外我沒有做的 (咁快閉後門!)
我:…咁無家啦

part one終了=我以爲幾正宗,值85分

進來拿油開端part two:

女:幫你出水啦!
我:咁快?
女:那樣呀…同你用油推背啦
我:我念推PP多D喎~~
女:那你念推那裡啦?
我:兩樣皆推啦 (好彩條女肯)

條女推背同推PP皆好妙手勢,敵手便喺我年夜脾內側係咁沈掃,跟住掃袋袋同小弟弟後側成五分鐘,皆已試過咁舒適,佢呢部分腳勢一流,值90分以上。

跟住正裏正式起機,能夠之前太舒適,唔夠五分鐘便比佢KO!

(但唯一沒有謙便是摸波時念除bar,佢唔肯,話呢度司理唔比除,個個女皆係咁,我念之前睇陳述恰似喎,以後同小癲傾時他的女女也是一樣咁話喎。不外摸上面便摸兩下便格腳唔比啦,反而小癲果個便比佢狂模下,重話叫佢摸d喎~~)

過後檢驗:
- 能夠我第一次去呢度,唔知比佢天”昆”定係呢個場守舊咗,同各住brother的陳述差別, 又唔比除bar又無哂甚麼歐式法度,期望有brother能夠証真下~~
- 用度:$188+$10(按足小費)+$10(locker小費)=$208
- 我的女女no.=@@(http://www.saunaguide88.com/girlview.php?girlid=554#
- 密友小癲no.=@*(http://www.saunaguide88.com/girlview.php?girlid=557
- 相片同條女險些開,無乜別離

我皆係少挨陳述,心火多多請本諒,請列位brother多多指教~~

123456835 發表於 2024-3-3 00:26:22

學習了,不錯,講的太有道理了

落败的青春阳落s 發表於 2024-7-26 10:33:14

真是 收益 匪淺

好时光516 發表於 2024-9-10 22:04:35

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: 深圳 “海月”華庭休閑中心-包膠