coiechan 發表於 2023-1-20 17:25:00

新手報告 - 羅x大酒店桑拿

新腳陳述 - 羅x年夜旅店桑拿

小弟初到貴境,隻能夠將逢到的同列位師兄分享,請勿睹怪。

呢幾日皆身痕痕,惟有搵處所滅水,前排睹列位講呢間家講得慶起,昔日決議去嘗嘗先,一去到,發明處所皆幾細下同舊,皆幾絕望,不外號召皆ok,換完衫洗沐,發明無熱火的,小事,算啦,跟住諗住進來年夜堂坐下,得六七張按摸椅,有兩個技師正正在按足,不外相頭麻麻,無愛好,跟住本人叫房,房後,有個姐仔問做咩式,講左港式168,咩法度3百幾,唔知咩Q家黎既,齊套做500,咁挨JJ挨很多,試下齊套羅,等左一陣,恰似馬攬咁有幾條女房,實在幾個皆麻麻,係有一個好d,間完以後便開波,第一part皆叫做有按過啦,果為尻痕,以是掛住高低其腳,皆在理佢面按,跟住第兩part便除衫黎料,曆程一般皆係咁,不外條女號召皆幾好,做左過左鐘皆無摧,皆幾投咁,ok啦,係貴左極少。

硬件:好麻麻
硬件:皆ok啦,不外沒有得。

更强 發表於 2023-9-23 21:33:42

沙發!沙發!

南辕北辙395 發表於 2024-2-11 18:23:40

LZ說的很不錯

春天到了 發表於 2024-2-18 18:32:11

有競爭才有進步嘛

刘晨阳1 發表於 2024-3-17 22:23:43

多謝你分享

乱放大的宙斯宙t 發表於 2024-7-18 17:32:10

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

彭832 發表於 2024-8-7 05:03:32

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 新手報告 - 羅x大酒店桑拿