coiechan 發表於 2023-1-20 17:20:00

深喉包膠

深喉包膠

琴早去完皇皆,昔日重偶然間,便去深喉嘗嘗,去到時分約莫十兩面倒,無咩人,到洗沐房天好細,不外火夠熱,算啦,細場係咁架啦,沖完進來坐,成個場得一部電視,個廳無咩拆建,算啦,救水要松,唔坐曲房,跟住收客帶左兩個bg黎比我睇,兩個相頭實係麻麻,唉,能夠我去既工夫唔好啦,最初睹倒此中一個bg足少少,皆叫有可與處所啦,第一part按得麻麻,無食飯咁,其間皆比我摸下既,跟住第兩part,進來拿油,返黎便詭計床尾,唔得,我話咁有排架wor,最初佢皆肯坐遠D,比我上其腳,mm便無啦,跟住便起佢好假既啼聲出瞭,我皆無咩MOOD瞭,完事即走。

硬件:2/5分
硬件:2/5分
洗費:188 + 10 = 198

[ Last edited by 515355001 on 2007-9-1 at 20:35 ]

晓晓红青蜓吧 發表於 2023-5-15 03:17:17

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

回忆还是面包傲 發表於 2023-8-5 17:39:43

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

dxf17 發表於 2023-12-11 07:05:09

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

王建新1 發表於 2024-6-21 14:53:51

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 深喉包膠