coiechan 發表於 2023-1-20 17:20:00

18桑拿高檔場

18桑拿高級場

有一日顛末報紙檔,睹到夜遊x話甚麼桑拿板李龍x,,睇本家個樣又唔係實係恰似,但係個樣唔好,身體超勁,便心機思惟試下,睇下代價,成15xx,實係能夠去兩三次cp,不外諗住人一世物一世面皆念試下d高級家,最多以後勒住小樂,玩少幾轉啦﹗
要係噴鼻港購套票,去之前挨去問下小龍女有沒有返,佢話有,便動身動身,面知去到沖曬涼換曬衫到去佢先話無返,頂,實係乜mood皆無曬,算罷啦﹗皆黎左,惟有揀其他女啦﹗
第一次去黎d場,乜皆唔識,呢個場實係好初級,面客皆唔同我平常睹果d,個個皆恰似一些辦理級職員,有d講英文,有d講日文,仲有很多多少老中加,公然唔簡樸﹗
到去同平常桑拿場好唔多,好年夜個戚息室,能夠按足按頭之類,不外好忍貴,成舊火一次,不外購套票,收一次徒弟工,以是諗住攪殘缺乏先出黎按﹗坐左好耐,皆無人問我房已,攪到我鬼死咁心慢問佢面樣揀女,本來呢度揀女唔知係每半個鐘定一個鐘一次,係火池有個show,有成班女走曬出黎同你遠間隔打仗,比你選擇,實係年夜城裡。
嘩﹗實係很多多少女,很多多少又下又黑又年夜既女女,實係好下量,鬼妹皆有,固然搵唔到我既小龍女,不外仲有很多多少仲好過佢﹗實係目迷五色,最初揀左過幾下同幾年夜既女女,個樣仲幾好加﹗
到房,尾先黎個body同你洗沐,實在同cp弄法好唔多,沒有再多講,不外得一個鐘,完過後,我問佢能夠多少q,佢話你能夠做到多少q便多少q,不外做完以後皆剩返十幾廿分鐘,小樂皆已回到氣,減上係噴鼻港黎,車勞累,實係無咁快有貨,下次佢話,假如念做多一兩次,一去便先黎一q先,等我儲夠錢,再黎多獲先﹗做完進來按埋個頭,個女徒弟又係禽曬出黎幫你按,皆幾舒適,以後去賭場玩幾腳,執返極少,然後返歸。
咁多位bro,實在海內有沒有處所又有咁既量素,但代價仄d呢?果為我係海內實係好少搵到咁多咁正既又好效勞既女女?我呢次係唔係玩年夜左玩得唔抵呢?

勇敢的树袋熊1 發表於 2023-2-26 20:39:18

我搶、我搶、我搶沙發~

王枫13898316786 發表於 2023-4-26 13:39:53

前排支持下

123457124 發表於 2023-5-8 15:53:08

:lol不錯

我是的十八簿 發表於 2024-6-25 03:46:59

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 18桑拿高檔場