coiechan 發表於 2023-1-20 17:20:00

快打鳳凰

快挨鳳凰

早2日去sz
驚驚天遠國慶又中春
去到山雞門心皆唔係好知上唔上去好
但年夜腦比細佬完整掌握
去左先講
上到去洗沐房問下locker仔多唔多人,佢話無客
有d危,當心d
年夜堂皆唔坐曲房,問下昔日有沒有白牌先.*^日班,!@*日班,有d烏仔,
問部少有沒有好家!*^,是但,女女到房樣70分(唔係告白裏過個,過個比錢我皆唔要)
20頭皆ok,上圍一般唔年夜隻係有,
(1) 佢腳骨,佢話係正骨做過,但完整唔得,
(2) 佢話返第2日工,唔係好識,叫我比d定見,好啦,用我果小小經曆教下佢,好采佢皆聽教,
上裏上面面玩皆得,比我玩到上面有火出,上裏扯lin旗,皆實係好新穎下,
但玩雀好d,(搵各年夜c 兄輔佐教下).但小我私家皆好玩得.
玩下玩下玩左成個鐘,好d唔記得日子遠十月一快d完成使命走人.
前後皆無兩個鐘.
急流勇退,去正骨,
近來試左間正骨場皆ok
c兄能夠試下
"金鴻歉",正在金海岸劈面
中式88
泰式118
收年夜堂一項
皆ok能夠一試

笑看人生458 發表於 2023-5-15 21:51:28

學習了,謝謝分享、、、

123457262 發表於 2023-6-27 01:59:03

不錯,支持下樓主

晓晓红青蜓吧 發表於 2024-5-3 08:03:48

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

塔米酉 發表於 2024-5-29 13:44:42

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 快打鳳凰