coiechan 發表於 2023-1-20 17:15:00

月海小報告

月海小陳述

昔日又有小小工夫,拿拿林坐水車北上。
13:30抵達書鄉,先去醫肚。
14:00食飽飽後,再止書鄉,止咗一轉以爲心猿意馬,於是走人去目標天。
14:30抵達月海

冲完涼,睇相揀Bg,跟住房。古次有d唔同,司理無話幫我留低Bg,亦無問上房已,曲至我話上房先帶我去。

到房睹女司理走過劈面房how門,以後有個Bg係劈面間房走過去,心諗沒有妙,不外算la,能夠劈面係Bg戚息室,壹定啱啱降鐘。

個Bg去,樣0K,體態下,但係有d溫溫天咁,既去之則安之,無換人。
part 1開首唔掂,恰似糊弄,漸漸好起去有d穴位咁。攪咗好耐末於到part 2,rpp完整唔係個回事,一d high的覺得皆無。能夠佢無乜表情,r咗無2-3分鐘便回身,正裏進犯,比除bar,但猛話隻腳涷親佢,即係叫唔好摸la。腳勢又唔係咁得,最偶係齊程用背隻背住我,固然除咗個bar,但係pink定啡皆無時機睇。
沒法之下,唯有自已用念力,快d ko本人。

齊程交換不敷,我講d煲冬瓜,佢唔明,廣東話又唔識。洗完腳歸來,猛話好攰,咪叫佢一齊訓low,佢實係瞓低唔理我。凡是呢d情況,Bg係咁意皆有一兩句家講,大概摸去摸去,面知乜皆無,我便恰似聰慧咁,視住個鐘,等下鐘德律風。

聽佢講係新去無耐,下次皆係唔好試新人:th_down:。

陈陈430 發表於 2023-4-28 08:00:59

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 月海小報告