coiechan 發表於 2023-1-20 17:10:03

中曬招的報告一個

中曬招的陳述一個

上禮拜去試左呢個場
:th_down:http://www.saunaguide88.com/shopview.php?shopid=88
唔念講其他家
重面隻道幾樣
開年夜,一個字,貴.
女~小肥,樣40~60分閣下
所謂東莞試,實係得個所謂兩個字,局部面到即行,
一q即借意閃人
小我私家定見580(已加,本來6xx)去試呢d所謂東莞式
沒有如食本人好過
不外正在年夜堂睹過佢幾個的推油技師止過
很多多少皆唔錯(樣.身體)
:th_up:伴侶玩推油(248)
玩後考語幾好
仲好玩到要減鐘
佢仲話玩到條女褲皆幹曬
綜開定見:
呢個場留宿好q吵
免費偏偏貴
目擊推油女女可食費用偏偏下
開年夜萬萬唔好試
女分三種
正骨:活動服
推油:粉白裙
開年夜:藍色裙

ps:別的念就教一下列位,堅足係正定正?似小傢的正中有正定係明正呢?固然看瞭許多陳述,似正又似正,果為有女跟身,但風俗分房,看一下呢個場能否偷跳,開開

[ Last edited by hkhung on 2007-11-24 at 20:56 ]

素色流年783 發表於 2023-8-10 18:43:48

我是個湊數的。。。

紫色爱玫瑰咎 發表於 2023-9-1 02:21:24

幫你頂下哈!!

水497 發表於 2024-1-20 13:04:05

看帖廻帖是美德!:lol

陈辞滥调 發表於 2024-2-23 07:15:44

學習了,謝謝分享、、、
頁: [1]
查看完整版本: 中曬招的報告一個