coiechan 發表於 2023-1-20 17:10:03

王月之旅

王月之旅

前幾日去左王月玩, 一心諗住試下個新家~~珠峰式推油, 果日正午去到, 皆算多少人, 叫左#號技師房, 實人仲比相片靚很多多少, 身體均勻, 有一對少腿...對波仲幾彈腳..仲好有教死妹feel,佢話23歲, 我便以爲佢恰似d16,17歲既靚妹仔咁...實係好正... 最初我皆係比佢sell到我玩年夜餐......佢幾好伺候, 埋單500有找, 算開理既代價...我諗我下次城市食屢次.....陳述終了~~

塔米酉 發表於 2023-2-14 14:58:16

我是來刷分的,嘿嘿

特朗普大爷 發表於 2023-4-29 16:15:07

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

特朗普大爷 發表於 2023-10-7 14:17:54

我是個湊數的。。。

甜言疯语 發表於 2023-12-3 21:55:08

真是 收益 匪淺

无热天龙中 發表於 2024-5-19 01:05:22

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 王月之旅