coiechan 發表於 2023-1-20 17:10:03

on 9 港人

on 9 港人

轉揭

覓早去面幾鍾 約左個同事去sz 禁我睹禁夜 便諗住去東風鄉 年夜航到bump 骨la
去到 arm arm去到locker 房 睹到條港仔 22歲到la 係到噪喧巴閉
又年夜鼎力禁閉d locker 我皆偶撚怪 面解條撚樣會禁既 愚架 ?!
禁arm 我個locker 係佢上面 禁壹般d locker 仔便做佢天d該當做既家
條撚樣收曬性情 唔知咩事 同我講叫我5分鍾以後先去 重浏覽9我
話曬呢到皆算係我主場 tips 既奇異做用 令到locker仔自動禁
浏覽9條撚樣 條796 重唔識死 推個locker 仔 條肥仔唔知係唔係怕比人笑
定d咩 講埋曬d空話 話本人收松性情 係人皆浏覽 locker仔係呢個時分
曾經call 左保安 我便同條撚樣講 出離玩姐 為高興 無謂搞禁多事 我便在理佢 去洗沐 跟住先覺察唔記得
面鍾禁止進來la 我個fd 又跟住我 我曾經睹到條撚樣 比d司理 保安 圍撚住傾計再返locker房前後無20秒
個後門開左消耗者師長教師唔知去右邊 我記得佢已著3 年夜傢皆估到咩事la我有講過家幫佢 佢唔發我情

無計抵挨

jiaguangqin 發表於 2023-1-28 08:08:37

路過,學習下

二级传播盅 發表於 2023-4-15 16:35:12

好好 學習了 確實不錯

王俊杰2017 發表於 2023-6-6 16:16:25

好帖,來頂下

gui57 發表於 2023-10-23 02:05:05

看帖廻帖是美德!:lol

天八部饶gc 發表於 2023-12-16 08:57:55

真是 收益 匪淺
頁: [1]
查看完整版本: on 9 港人