coiechan 發表於 2023-1-20 17:10:03

昨晚去小嘉想走比人攔路

昨早去小嘉念走比人攔路

dup完去洗沐
去到花灑諗住放低果德律風同銀包係洗沐果小locker到
有條友拆住我,高聲同另一人講,是否是他,我跟你賭錢
由於唔知佢賭咩,無作聲
沖完出黎,換衫,又係背後唔知講咩
搶我對鞋道要擦一下
但我果對又唔係皮鞋又唔係波鞋.係果d風帆鞋,仲要深色邊有得擦
話不消擦,係皆拎左唔知去邊
又搶衫比我,我又話唔駛
我係最裏果排locker
一係要左裏去鏡,一係左裏去洗沐
我揀左左裏,面知兩小我私家攔路
,我一路止一路比佢用國語吊
唔記得佢講過d咩
相似吝啬等之類
以後出左去搵主任贊揚
面解會比人攔路,仲要比你d locker咁樣玩
:th_down::th_down::th_down:

天八部饶gc 發表於 2023-10-7 04:26:42

LZ說的很不錯

热忽行退 發表於 2023-11-2 01:07:18

好帖,來頂下

462710480 發表於 2024-3-2 04:38:51

寫的真的很不錯

清风JA1 發表於 2024-8-23 22:41:54

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 昨晚去小嘉想走比人攔路