coiechan 發表於 2023-1-20 17:10:03

全套開大埋單, 找數定直接給囡囡?

齊套開年夜埋單, 找數定間接給囡囡?

齊套埋單, 找數定間接給囡囡?
師兄, 請齊套是埋單時找數, 定間接給囡囡?
從前,我玩過是埋單找租金, 正在房內戰囡囡論價, 做完間接給囡囡.. 我以爲好煩..

銀包放係locker...

帶錢房, 好煩呢....

多少給囡囡, 多少給個場呢?

我淨係去過騰x..開年夜(VIP)..局部錢櫃裏俾的...

下次我念試上面兩間... 果遠羅湖關隘
北x金X
金x港

刀教北x金X, 金x港 開D能否局部錢櫃裏俾?

唔該

[ Last edited by davidpoon on 2007-12-9 at 08:18 ]

心一路向南飞该 發表於 2023-3-21 07:06:41

小手一抖,積分到手!

白云追月素 發表於 2023-6-17 23:46:19

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

xinting_6ym 發表於 2023-7-1 12:42:17

前排支持下分享

123456865 發表於 2023-11-15 02:02:38

前排支持下分享

曹羁奔陈构 發表於 2024-3-24 17:30:09

不錯不錯,很好哦

不好吃荤漳 發表於 2024-4-5 06:18:44

幫你頂下哈!!

成圣 發表於 2024-4-19 03:56:33

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 全套開大埋單, 找數定直接給囡囡?