coiechan 發表於 2023-1-20 17:10:03

三次在羅湖洪鼠林的經歷

三次正在羅湖洪鼠林的經歷

我乃新丁兼寫陳述新腳,若然寫得好,請多多包容!

第一次)跟”浦黃”面瞭”屎巴”號,相頭OK,體態略肥;
    Part 1)唔掂啦...固然!佢又心火多過尿喎,
   成日話本人多人鍾意,又話有好X多生客 ......
    唉,閉我叉事咩......腳多多摸吓隻足仔先,
    嘩!鞋霋霎嘅?妖,本來教人剃毛 ..........
    Part 2)皆係唔掂,R兩R PATPAT便叫回身挨機,
    供供其,佢曲認本人唔多曉挨,但誇大便算本人
    咁樣皆一樣咁多人鍾意,D生客皆唔介懷如此;
    ......唔係話,咁嘅Service......死得啦!
    挨咗一陣,跟住梗係念攪吓佢小mm啦.....No Way!
   攬腰攪波波皆俾嘅, 吸腳波唔年夜;能夠谷9住度氣啩,
   最初挨極皆唔出,已夠鐘便走人Lu ...... 佢老味吖!
    分外tips.....梗係無啦 ......咁嘅效勞!

第兩次)古次面”撩屎巴”號,相頭渾雜,體態OK,笑臉苦好;
    Part 1)OK啦!根本嘢唔多講;
   Part 2)挨機腳勢皆OK,摸腳摸足攬腰攪波波皆OK,
    又係吸腳波唔太年夜個隻,問佢有沒有得攪吓小mm啦...
    嘩!佢馬上好Q年夜反響話:賺你天很多多少錢呀,俾個
    一百幾拾主要攪上面,我天皆有威嚴娶......
    嘩,年夜姐!問吓啫,唔俾咪算囉.....唔駛咁惡話.....    
    呢次唔駛谷住度氣,挨咗一陣便出嘢走人 ......
    分外tips皆梗係無啦........咁X寸!

第三次)古次面”憂憂巴”號,相頭麻麻,但有面姣,體態OK;
    Part 1)做唔夠10分鐘,便話方才做完個客好乏;
    All Right,一於做個大好人,便間接去Part 2啦!
   Part 2)嘩!一個字:掂!玩足齊程無詐形,固然
    無得開年夜,曲情係面皆得,,呢次係酣暢無比下
    走人;(詳情唔便利講得太多,睹諒!)
    分外tips梗有啦........咁正...... 列位巴挨本人試吓便知,
   總之絕無告白成份!

註:- 此場Part 1 + Part 2共 120分鐘;
  - 頭兩條囡囡皆係講壹般話嘅,
    最初條囡囡係講廣東話嘅;
  - 3條囡囡皆係第一次搵嘅;

存心陳述,減你 19 分。

[ Last edited by robertchan on 2007-12-15 at 09:55 ]

清风吹袭断 發表於 2023-7-21 10:34:07

前排支持下

天上跑鸟跑ac 發表於 2024-2-2 15:10:14

看帖廻帖是美德!:lol

东未红 發表於 2024-7-14 07:18:23

LZ說的很不錯

便宜老鼠药沼 發表於 2024-9-4 05:53:32

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 三次在羅湖洪鼠林的經歷