coiechan 發表於 2023-1-20 17:05:01

嚴選深豪囡囡,跑出既係...

寬選深豪囡囡,跑出既係...

既然年夜傢皆咁開放討講深豪D囡囡,我便分享一下。

1號實人同相一樣咁靚,惋惜腳勢實係一般,不敷降力,但勝正在實係好斯文。好中不敷係對波實係細左D。

33號係白牌,後死,波年夜夠黑,我前次睹條噴鼻港仔做完後洗沐換曬衫,出黎仲要搵係坐底傾多陣,梗係念約佢出街。

82是我近來心火,樣皆算靚,前次幫我做part 1已沒有錯,我叫佢齊身幫我ul痕,腳勢好好,以後從後玩雀我便最合意,腳好滑力度恰好,好正啊!以後除佢胸圍,本來禾稈珍珠,我咁忍得,皆俾佢分半鐘便挨出去,我實係好失利啊!

提屢次,記得做完叫番個餐蛋裏,免費架,我之前post仙泉係第一次,用詞有短本領,年夜傢當前我賣告白,實欠好意義!我會俾心計心情陳述的.果為小弟一禮拜最少去一次正骨。

极品小处男处v 發表於 2023-3-14 07:30:15

過來看看的

娣玲 發表於 2023-7-4 05:55:21

支持一下:lol

卡卡西720 發表於 2023-9-5 22:42:12

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

小雨粑粑2012 發表於 2023-10-7 09:39:20

我是來刷分的,嘿嘿

丁侦球 發表於 2023-12-9 23:20:11

寫的真的很不錯

joneluz 發表於 2023-12-18 10:20:20

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 嚴選深豪囡囡,跑出既係...