coiechan 發表於 2023-1-20 17:05:01

2008 全新【骨場教學】港深興旺無間!

2008 齊新【骨場講授】港深興隆無間!

2008 齊新【骨場講授】港深興隆無間!

1. 腳機一部,要用筆劃輸,橫、橫、撇、捺、合,夠快啊!

2. 一卡兩號,必須!

3. 帶錢,多 d 皆唔洗驚,隻要唔好當街數錢,財沒有露眼便可!

4. 購張深圳通吧,挨的的話記得睇分明找贖,最好唔比如一百找贖!

5. 著得 c 文 d ,c c 文文最簡單去厄 9 人!哈哈哈哈,好有能力的啊!

6. 唔用背郎、唔用腰袋,果為易引爬腳啊!

7. 玩豪情冇成績,老蟹皆扮貧,便可!嘻嘻嘻嘻!

没想爱上你堑 發表於 2023-2-11 18:44:24

LZ說的很不錯

小太阳823 發表於 2023-10-2 22:50:59

學習了,謝謝分享、、、

123456835 發表於 2023-10-12 00:36:00

不錯,支持下樓主

小太阳823 發表於 2024-2-10 00:49:44

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 2008 全新【骨場教學】港深興旺無間!