coiechan 發表於 2023-1-20 17:05:01

豬凱天氣報告

豬凱氣候陳述

各豬凱ching註意~~~

經小弟同小小弟連日測驗考試~~~

主場苦域曾經無coupon派~~~
即係要300蚊硬挖~~~
苦域twins!!*同!**曾經返左城下~~~
會一字馬既%%皆返左老傢教舞蹈~~~
鬚洲孖寶!@@,!##皆返左...
得返(*,&)同()撐場~~~能夠話係冰河期~
部少話要2月底3月頭先會有返"活力"
各浦開苦域既ching能夠戚息一下~~~

錄刀皆係咁~~~
白牌@#曾經走左~~~
無左下比拜仁既湖人...
能夠話唔駛面理~~~
不外coupon皆仲派松既

我倡議各ching去近小小~~~
前山既蠔停~~~
果度係便係近小小~~~不外便實係有4星級旅店既氣派~~~
有家食有年夜廳有按足有耳採有自力lcd電視~~~~
豬凱隻此一間~~~
到房皆係18式~~~不外~~~
一般SN便沖完涼抹曬身咁玩~~~
呢度有個特征~~~便係用一D恰似GEL恰似油既家...成身滑皆皆咁玩~~~
好鬼有AV FEEL~~~
有時機唔好嫌近~~~
實係要試一試~~~
D腳感完整唔同的~~~

埋單齊包唔駛400~~~

落日五湖W 發表於 2023-2-2 20:52:43

寫的真的很不錯

秦基兴拍 發表於 2023-3-11 14:16:45

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

匣中剑他娘官 發表於 2023-8-9 06:38:24

LZ真是人才

123457150 發表於 2023-8-17 23:43:23

路過,學習下

FREEDOM326 發表於 2024-3-27 19:29:53

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 豬凱天氣報告