coiechan 發表於 2023-1-20 17:05:01

各位去正/邪場見過d乜野公眾人物/老友

列位去正/正場睹過d乜家公眾人物/老友

列位去正/正場睹過d乜家公眾人物/老友?
唔計我天呢度眾多年高德劭既版主、年夜佬

我昔日係某年夜型正骨場,睹到我奇像「阿叔」林尚義,睹佢白叟傢身材仲好好實係好高興,聽返locker仔講佢個個禮拜某日牢固工夫黎,由上午10:00玩到早晨9:00先走(佢天隻係識佢係「神甫」而唔知佢係殿堂級講波佬)

另之前係某正場睹過3-4個認得樣叫唔著名既藝員一齊去玩~~~
上個月係某正骨中型場睹過某亞視一線小死(實係幾高峻有型),帶左2個壹般話索囡囡,似係亞視果d北圓亞姐,實人係索不外唔係好認得叫唔著名

係某有前烈線按既場睹過1個社團年夜佬,係齊傢+齊班兄弟10幾人,佢沖身有3個公仔佬係身旁圍著佢
係某正場睹到斷絕部分既阿head
係某場上樓係正既細場,睹到1個事情會晤裏既偕行係上裏降黎

[ Last edited by hamgerchan on 2007-12-29 at 01:16 ]

凡八哥 發表於 2023-4-4 10:28:28

幫你頂下哈!!

15155324777 發表於 2023-12-27 10:59:25

路過,學習下

123457262 發表於 2024-2-28 23:57:21

支持new161

今夕何夕535 發表於 2024-4-27 06:54:57

前排支持下

饺子姑娘 發表於 2024-7-20 11:18:24

路過,支持一下啦
頁: [1]
查看完整版本: 各位去正/邪場見過d乜野公眾人物/老友