coiechan 發表於 2023-1-20 17:05:01

溝女記

溝女記

前一排喺 " 辛痕座 " Dup正骨時溝咗個BG(實在該當係互溝),
相頭OK,細細粒,但身裁幾正(著住活動服工衣睇),有前有後;
減上佢猛話我靚仔呀,對我好有好感呀,好念搵個男伴侶呀咁......
(固然曉得係費話)又好,睇正在佢幾正嘅身裁份上,年夜傢交吓腳又何妨?

如是者....無幾耐便約佢出街食正午飯,再止吓茘枝公園,諗住拍吓拖咁;
佢初初隻係俾我拖吓腳,攬吓腰咋,念再密切D便唔俾,話人多喎....
(不外茘枝公園又實係多少人吓,當日隻係禮拜三下戰書咋)攞唔到著數,
無癮!厥後條女發起返 " 辛痕座 " 佢同我Dup骨,皆好吖,心諗陣間喺房
裏抽吓火補番數....
其時隻係喺一般單人骨房裏Dup,骨便梗係唔駛佢Dup啦;咁呀....係便係
能夠攬攬錫鍚嘅,但房裏塊玻璃窗便鬼X死咁年夜喎,又成日俾斷絕
房條BG拆到曬,咁我條女咪隻有便住便住玩囖,怕俾人笑喎,完整唔過癮囖....Dup完骨成8:00pm咁滯,皆要嗱嗱林返噴鼻港交人;

近來一次,又係先約佢出街食正午飯,諗住間接”嬲”佢去開房啦,面知
佢話年夜傢了解無耐,已係時分喎,頂x佢吖!房便開唔到啦,最慘便俾佢
呃咗去購護膚品,購咗成幾佰銀:cry:;算啦,睇正在佢幾正嘅身裁份上......

好彩之前有做作業,曉得" 辛痕座 " 有VIP房呢樣嘢,咁我便發起返去搵間
VIP房佢再幫我 Dup骨,期望有運轉啦;講開呢度嘅VIP房唔錯娶,
有兩張年夜床,自力浴室,最正係房門無玻璃窗,仲能夠鎖門加;一到房,
我天便車去車往(無得得慌),我將佢齊身年夜搜尋, 骨便梗係唔駛佢Dup啦,呢次條女表示便放很多多少啦,但佢死皆唔肯做埋,話驚俾人碰嚟睹到喎,
實在怕咩啫,邊度會吖,出頭具名走廊念搵小我私家皆無呀......阿姐!

呢次同條女喺房裏攪咗足足4個鐘先埋單走人,該當皆幾爽,該當
第日有機食埋架.....但呢次以後我便再無搵佢啦....列位能否估吓面解嘛?
(待絕.......)

王俊杰2017 發表於 2023-1-22 12:39:30

我是來刷分的,嘿嘿

123457124 發表於 2024-5-29 13:26:18

學習了,不錯,講的太有道理了

123456819 發表於 2024-7-24 19:19:38

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 溝女記