coiechan 發表於 2023-1-20 17:05:01

玩大咗,點甩身?

玩年夜咗,面甩身?

呢排天天凍,適遇過年,很多多少囡囡皆已回歸,
仿佛師兄們皆少咗上去救國喎;沒有好像年夜傢吹吹火,
趁便聽聽列位師兄嘅定見.....

列位師兄有沒有試過逢到個唔錯嘅GZ,樣靚身體正,效勞又ok,
咁你好天然會搵多佢幾回,好念LUM到佢,
慕供佢對本人比其他客人好d,從而俾多d著數本人.......

至於LUM佢嘅招數,莫過於俾多d小費呀,收小禮品俾佢呀,
講吓花言巧語呀咁(能夠旁邊仲有沒有億咁多嘅手腕啦)......

好啦,實係俾你LUM掂咗佢啦,能夠同佢响房間裏胡天胡帝,
做很多多少(佢話)佢唔會同其他客做嘅嘢.........
師兄過癮之餘,能夠仲多咗份自卑感,以至好有拍拖feel加;
以後年夜傢又時沒有時通吓短訊,整整吓又約進來食飯,
整整吓又開埋波加,儼如情侶一樣,實係好過癮呀.......

但以後費事嚟啦,一個禮拜唔睹你上去,
佢便猛咁send埋d密意嘅短訊俾你,又噓問咁呀,
(咁你固然順手皆能夠搬出萬萬個來由唔上去,佢皆無你符;)
呢個時分,你能夠覺察佢當咗你係佢條仔,多過係佢個客喎,
佢以至乎恰似有d沉你船加...........(弊!玩年夜咗!)

响呢個狀況,刀教列位師兄有沒有好d嘅辦法能夠甩身,
但又唔會太hurt佢呢?話曬對佢幾皆有d豪情嘅.......

木头哈喇子崭 發表於 2023-2-3 03:33:32

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

水草香蕉壁 發表於 2023-3-1 01:30:28

LZ說的很不錯

晚景入寒窗 發表於 2023-3-11 18:10:48

不錯不錯,很好哦

462710480 發表於 2023-9-19 10:10:51

真是 收益 匪淺

章牛险 發表於 2023-11-6 10:30:27

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

我爱霍启刚掖 發表於 2024-5-16 15:37:08

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 玩大咗,點甩身?