coiechan 發表於 2023-1-20 17:05:01

疑問:高權限=分化?

疑問:下權限=分化?

我參加呢個會商區無幾耐,有d嘢實係唔明:-
我偶然發明有師兄响某d新帖設置好下嘅權限
(比方要成888以至1000),終究面解呢?;

固然師兄們係有自在响本人嘅新帖設置任何權限,
但係能夠攞到咁下權限嘅,便肯定係d資深嘅師兄啦,
而凡是去去去去皆係嗰幾位,佢天年夜傢仲係好生加.......
照咁樣推算,呢d下權限嘅新帖便係咪隻供 " 圍內助" 睇,
” 其別人” 便係咁先呢?

我每次睹到咁下權限嘅新帖,本人又唔夠分數去睇,
馬上有種恰似俾人” 摒於門中” 嘅覺得,好無癮;
我諗很多多少師兄之以是參加呢個會商區,不過念曉得多d風月資訊,
教粗d,下次唔駛俾人搵笨七;又大概念同人分吓享小我私家經歷啫;

咁師兄既然有好嘢咯,又何妨供諸同好呢......
若本人此行動有任何獲咎的地方,請睹諒....

天一教育培训寐 發表於 2023-8-5 18:04:40

幫你頂下哈!!

陈辞滥调 發表於 2023-9-12 13:57:51

多謝你分享

邓尔岚 發表於 2024-1-9 14:02:19

:lol不錯

水497 發表於 2024-6-7 03:26:24

好好 學習了 確實不錯

人生如梦总人q 發表於 2024-7-28 17:56:41

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 疑問:高權限=分化?