coiechan 發表於 2023-1-20 17:05:01

暫時唔會去「金姨阿原」

臨時唔會去「金姨阿本」

臨時唔會去「金姨阿本」

繼1月17日收揭後,以後再去過一次,鬆腿囡囡模樣又ok,保健?番第一次果個,小費單有50, 80, 100, 我皆係簽80。

前日第3次去,實係好絕望,決議臨時 blacklist, 唔去一排。

實在鬆腿時很正,囡囡ok,坐著按小腿時,我另一足松揭住佢patpat,弟弟反響皆有o西,問佢按唔按身,佢話唔得,係分隔的,惋惜。

跟住開端冇運轉:

同一女部少講要房按保健,佢問我有冇生技師,(果?念試個新的),我叫佢引見個樣好同走肥,佢話呢度冇得引見,樣好唔好睹仁睹智 (凡是第兩個城市話個個皆好),我問假如唔好有冇得換,佢話假如腳法唔好便能夠 (凡是第兩個城市話能夠),(果為佢語氣皆幾串,我有D慶),我話唔通唔好我又唔按皆要比錢牙,佢又重復話腳法唔好至能夠換。

本途睹到幾件皆係扒。杏減橙,房實係全部又肥又矮又年夜心,頂唔逆,即叫效勞員換過個(走肥)。再去一個,成3張家,唔肥唔肥又唔靚,是但。

完過後先至到70分鐘,面知肚痛,提早走人,小費皆係簽中心,即係80 (之前按過兩次皆係比80,能夠50 tim),佢話唔夠,我話提早20分鐘走,下次至簽多D (實在一定唔會再?呢件扒),詐弟問佢多少號,佢調頭走,邊止邊講:「唔比如我再會到你!」小喇叭,貢立場!

顛末逢到果個女部少同中扒,減埋走廊D扒,我會臨時 blacklist 呢間場。

忘我分享,減 10分。

[ Last edited by 粗算師 on 2008-2-15 at 14:17 ]

0Zombies0 發表於 2023-6-9 10:05:13

好帖,來頂下

王胜军 發表於 2023-7-9 11:43:00

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

敢想敢做敢拼 發表於 2024-6-23 10:16:11

多謝你分享

123457044 發表於 2024-7-13 15:56:05

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 暫時唔會去「金姨阿原」