coiechan 發表於 2023-1-20 17:05:01

評皇室假期「皇室禦用」

評皇室假期「皇室禦用」

正在皇室假期做「皇室禦用」的技師隻有16位,該當係好家掛..
腳法:拗痕+用前臂柔情推油

古次是第三次按那種式,果為我自己喜好ul痕(壹般話:抓癢),記得第一次做時,個2XX技師好鬼到位,ul背同屁股時把薄薄的推油褲推到好低,ul前裏時更激,自動把推油褲的開叉位扯開,便利佢隻腳探去UL。嘩!!!d扯破聲聽得我好鎮靜啊!我沒有時話好舒適讚佢,變相鼓舞佢更激,齊程故意冇意掃袋,細佬根部位置皆到位,唔錯,簽左80蚊小費。

第兩次找另一個技師,一般,冇咁到位。

第三次:又試新女, 個後死技師去後把燈光校到好暗,險些恰似冇開燈,以為得米啦,面知死啦,本來佢係含羞以是先至咁,超唔到位,我忍唔住開聲供佢,皆係好唔多,算啦,冇謂委曲人天,我反而潤佢,話「從您按的腳法,我便知你好乖...」死已

結論:本來唔係個個技師皆咁到位,仲之268蚊便係唔值啦,下次再評壹樣係支268的承平洋式。

[ Last edited by 東風路小王子 on 2007-12-28 at 01:13 ]

忧伤428 發表於 2023-7-11 07:05:34

:lol不錯

木易549 發表於 2023-11-2 15:51:04

真是 收益 匪淺

匣中剑他娘官 發表於 2023-11-13 14:38:49

支持一下:lol

卢云i 發表於 2024-2-4 09:58:42

謝謝樓主,共同發展

直子的爱本 發表於 2024-5-23 10:55:45

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

胡胡胡美丽_ss 發表於 2024-6-18 10:59:39

不錯不錯,很好哦
頁: [1]
查看完整版本: 評皇室假期「皇室禦用」