coiechan 發表於 2023-1-20 17:05:01

銀河......有的野

銀河......有的家

呢間場好耐無去,覓早睹偶然間
係褔田關隘睹有人推客,咪返去一次
等車時個條友比張咭我仄$10,皆好過無
上到去同從前一樣,處所乜皆細,
無所謂,皆係去按骨
能夠客小,分三段工夫有一份餐收,工夫便唔記得
先正在年夜堂按足,去個26-7,樣壹般,身材幾好
好好傾,一路講便一路對足便食波餅
重細細聲問按得好唔好,好既話面佢天按身皆得,客叫便能夠
講實,囡囡按足又按得幾好,咪話好呀
按完上房,覺察同從前唔同
房無變,但四周d燈便比從前陽左很多多少,心諗恰似d/骨場
囡囡到,好可笑話你實係面我,重抱瞭我一下
正題,按中式,d腳勢皆ok,
到按年夜脾便下下到jj處,按腳又將你敵手推到佢心心到
心諗有d家,咪放胆用腳摸摸個波,笑笑心又唔挌腳
咁重唔食住上,放敵手衫按波,按按下按埋上面
睹佢皆好唔天然,便一腳放隻腳褲裏,又ok喎
如是那皆無推拿,隻是佢撫你,你又撫返佢,佢又咀下你胸,又撫下絛jj
有樣唔好便係玩到咁高低,佢上面皆幹哂,叫佢同我挨出去又唔造:cry::cry:
攪到唔上唔降,但我攪佢時又不斷講好念做
到夠中,固然無出,皆寫左$80小費,
有樣家同佢互撫時佢唔會怕有人瞥見便住玩
埋單中式$79-$10+$20足+$80身+$10locker=$199
雖則無出,但除開首15分鐘按背,其餘105分鐘皆是撫去撫去
過足腳x

倪丹军 發表於 2023-3-20 20:35:29

:lol不錯

无人岛屿颈 發表於 2023-10-6 02:13:46

好帖,來頂下

默默MYQ 發表於 2024-1-5 01:32:06

前排支持下

方方圆圆272 發表於 2024-3-19 13:06:35

不錯不錯,很好哦
頁: [1]
查看完整版本: 銀河......有的野