coiechan 發表於 2023-1-20 17:05:01

新年前的天氣報導

新年前的氣候報導

早上個禮拜,我下戰書4面幾去左巴丁街掃下街,超超有咩好家,去到睹到警車2部連1部係推人既豬籠車,但又唔睹公安又唔睹監犯(唔知係咪動作松,定飲松荼呢?)再去熟悉的場睇睇,女便唔多覺,剩餘小貓3,4隻,(照理,遠新年,d女該當很多多少出去搵食架)我問係咪唔甯靜?個老細話沒有怕(他固然沒有怕,但我認為值專率沒有下,以是走左)
各巴挨,遠新年,很多多少人皆要搵錢過年,我天呢班羔羊,又怕兵,又怕賊,又怕人仔下企,皆係臨時少玩為妙!本人珍重啦!

尹泽汐猩 發表於 2023-8-4 19:17:10

幫你頂下哈!!

123457166 發表於 2024-3-5 04:49:55

過來看看的

方方圆圆272 發表於 2024-3-26 11:11:16

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 新年前的天氣報導