coiechan 發表於 2023-1-20 17:00:02

嘉豪==朋友提議捉鼠

嘉豪==伴侶發起捉鼠

早兩日偶然間去偷跳,同益友齊齊過閉我發起去小減果為我有老相好而robbert兄又有其他bg供給俾我,老相好唔係度皆能夠試其他,但我伴侶話念去嘉豪捉鼠,咁我搓包剪,唔使講年夜傢皆知我贏定輸
去到嘉豪表面同裡裏拆建皆好太小減...係戚息室有很多多少好容師過sale乜餐乜餐果為第一次唔生松係唔幫襯...到時乜皆無實係易為小JJ,一心捉鼠我同益友皆揀日式,固然睇過陳述揀中式皆有鼠捉,我兩兄弟籌議後皆係以爲日式年夜時機D,隨便引見一個房,
BG no....15X...念要no. PM我啦..果為師兄教唔好係度寫no.
15X=我念約莫30歲到,小肥,模樣壹般,算啦第一次預無咁好運,例牌同我按背以後又問我係咪第一次去,好快係我PatPat探索(係伸腳衭),我念老鼠曾經籠,當佢係我斷絕搞我Pat Pat時我便用腳探索,無格腳,得,跟住齊程皆無過,我便變管減勵背下探索竟然皆無格腳,摷摷皆幹但固然無潮吹咁多火啦,佢便用油幫我jj係咁chok,啦啦啦...戲肉離啦,唔知佢係咪high得濟,竟然念同我挨茄輪我錫一啖便無錫我唔好,以後叫我同佢係度做,仲將我JJ推降佢mm度(其時我曾經將佢條衭推到去膝頭哥),佢又話驚裏面俾人睹到又係咁嬲我,皆唔知佢念面,又無袋又無同佢論價錢我又唔疑本人咁靚仔,跟住皆係咁摷佢係咁chok搞掂。
果為我帶銀包房,現兜兜俾條毛佢,佢好高興寫低no.同德律風俾我,下次去記得找佢話住得好遠,走人時我益友皆有捉鼠勝利,但無我咁激喎,果為第一次試呢傢場無得比力,我信賴衣間場無得開年夜,個體bg犯規。
第一次係度出陳述,寫得唔好睇完便算千偶唔好回答,我沒有是供分數,唔好話我賣告白,唔好話我做,假如念要Bg no.同德律風便PM我,我日頭唔會上彀,要早晨最快2300後先能夠回答。

胡37 發表於 2023-6-8 14:27:21

我搶、我搶、我搶沙發~

伊索谗言 發表於 2023-8-6 22:28:50

真是 收益 匪淺

瑞星卡卡卡卫 發表於 2023-11-7 04:41:07

LZ真是人才

安静的小女子 發表於 2024-3-28 03:48:04

寫的真的很不錯

淡然一笑wwc 發表於 2024-5-23 13:13:03

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 嘉豪==朋友提議捉鼠