coiechan 發表於 2023-1-20 17:00:02

金玉其外tpy,

金玉其中tpy,

奢華式免費-布衣式效勞,
日期31/8/2007,18.00-20.30,(到如今才出,隻果下度氣,講家中肯D)
1.候車處連鋪位皆無,企,食哂人世炊火,焗寒氣,年夜熱天時,成凶思汗挨    仔,下沒有快樂.
2. 廠車,無廠名,睹車,恰似去緬甸購玉,等蛇仔蛇女心爆廠名,抬棺材甩褲.
3. 到歩,忙碌工夫,幹幹蒸補綴,幾時得,唔知,無馨提醒,亦無馨抱歉,
你無用到,係唔會回火,果為當你係火哥.
4,年夜堂戚息室要上幾層,無較著唆使位置,止你唔死.
5.問食乜死果,
 問:柑, 問:無
 問:蕉, 問:無
 問:桔, 問:無
 問:李, 問:無
 問:碌柚 問:無.
6.飲乜,
 問:咸檸七,問:無此效勞.
7.之前有brother 發言tpy 式,果條主任話教澳門做法齊身推油,
 即管試下,^?^,part one-挨麻雀咁,玩玩,波鐘,90分鐘去45,
 講家:我如今要除你條褲做推油,十指沒有掂陽秋數分鐘,番回身,擔天視   天,講家:你包皮很少,下次割完才幫你推,實水到去埋,李露微娶姓刁,
若無其事,簽50小費算數.教澳門,三沒有像,教做澳門伴侶吧.
乜家title?你話係唔係比佢逃舊賬.

昀离936 發表於 2023-3-13 23:02:20

有競爭才有進步嘛

我是来围观的逊 發表於 2023-7-27 20:52:55

沙發!沙發!

直子的爱本 發表於 2023-10-23 09:44:49

寫的真的很不錯

屎壳郎秧 發表於 2023-12-25 02:29:50

不錯不錯,很好哦

王太保 發表於 2024-2-19 01:38:11

LZ說的很不錯

珍爱1103 發表於 2024-2-20 08:55:33

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 金玉其外tpy,