coiechan 發表於 2023-1-20 17:00:02

次終得嘗所願

次末得嘗所願

早兩日又有時機上深圳公幹嘞(師兄們實係唔傾慕得咁多),
做完嘢先至係下午2面;咁樣,腦內又試湧起救國嘅動機........

隨即挨德律風去〔講完〕,斷念沒有熄,
又試吓面佢天尾席白牌GZ*!號嘅鐘,
果為之前試過幾回皆面佢唔倒,實係好念試吓佢;
好好彩呢次末於俾我得嘗所願,能夠係下午非忙碌時段嘅閉係啩......
Book咗囡囡3面,唔……正!

上到去〔講完〕,沖完涼,快快腳食埋個杯麵,
皆曾經3面,隨即俾個司理催房,好啦.........
房無耐,囡囡便嚟;

而......咦......囡囡身體好fit喎,實材真料無呃秤,
隻係稍為矮咗dd,模樣皆OK,
能夠佢無化裝嘅閉係,睇降無告白相咁好睇。

凡是白牌靚GZ嘅效勞城市好d,曾經有曬心思準備,
但佢又出偶天破例喎。佢一到嚟便好可笑容,
仲好熱忱咁投懷收抱,我俾佢對嘢頂得鬼死咁舒適,
令我馬上舉鎗相背,兇兇佢,面知反而俾佢笑我慢色加;

跟腳抱佢坐响我年夜脾上裏,一路傾偈,一路遊山(無得玩火);
吹咗一輪火,便同佢比賽一吓床上摔角,佢對年夜飽實係好鬼彈腳,
惋惜Lin頭唔俾鍚,又唔能夠French Kiss。
以後乖乖瞓低俾佢完工,果凍嗰Part佢便乸西咗d,
佢隻係用腳將嚿果凍响條JJ度轆吓轆吓便算,當真供其。

不外最主要嗰Part(波推)便做得唔錯,覺得好正;
推咗一輪,便開端做夾腸仔嘞;
佢皆好降力做,團體嚟講皆好鬼舒適,
不外舒適借舒適,High嘅水平又已能夠令我KO。
佢睹我死皆唔肯降服佩服,便末於脫手嘞!
我曾經竭力撐耐d唔出,但最初皆係鬥唔過佢,
特別係佢嘅坐體嗟歎聲,好快便衰响佢腳上,唉……

以後又同佢吹一輪火,一於食得唔好嘥,
只管操縱埋呢段工夫(用腳)浏覽吓佢嘅年夜飽同滑滑嘅皮膚.....
呢個GZ人氣當真勁,呢頭夠鍾同我講拜拜,嗰頭又有鐘要上........
最初人仔2嚿埋單,無按足,果為唔記得;

有樣淤嘢便係拆電梯走人嘅時分,俾電梯內裏條女眼超超,
仲背我高低端詳,佢嘅眼神似正在稱號我做鹹幹佬,令我好唔自由!
小我私家認為 "拆電梯" 同 "易食嘅杯麵" 係〔講完〕最值得彈嘅處所....

[ 本帖最初由 收仔 於 2008-3-18 17:10 編纂 ]

安静的小女子 發表於 2023-6-28 13:36:49

學習了,謝謝分享、、、

123457000 發表於 2024-5-25 14:01:41

幫幫頂頂!!

知足常乐77 發表於 2024-8-26 02:19:43

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 次終得嘗所願