coiechan 發表於 2023-1-20 17:00:02

港都桑拿報告

港皆桑拿陳述

今天10/3止去國貿劈面八掛吓。面知止D,止咗去海聯年夜廈,睹樓下有個知客派傳單,浴足18蚊,中式58,韓108如此,港元兌人仔1:1,便跟知客上去浴足,本來3樓係港皆,5樓係海聯。

到年夜堂,皆幾年夜,燈光偏偏黃,有六止每止四張的年夜椅,有自力LCD電視,拆建皆唔錯,幾新淨,本來開瞭一年多,由於無所作爲,以是決議嘗嘗浴足,呢個場,男技師著黑衫烏字的假adidas活動服,女的便藉深藍底白邊的活動服,好有正場 Feel(但去過天神村同粥檔後,本來脫活動服的也沒有一定正場)。

浴足仔同我按足,吹吓火,無咩好傾,我問佢攞張中賣紙,叫瞭坤炒牛河(8蚊),一路食一路按,面知條友愛鼎力按我足板底,我痛到險些噴河,但痛完以後又實係好舒適,食完牛河,已遠序幕,浴足仔同我講,假如論腳骨 ! 號最好,論靚女便 %^ 號。

本來已5面半多,按個正骨啦,便叫部少帶我房,係間接房,唔洗沐,我到房,侍應俾咗一套衫褲我換,我正在女部少裏前換衫換褲,佢引見有齊身推油,98(法度,包1個年夜堂service)或108(港皆式,包2個年夜堂service),技師小費100蚊,好啦,歸正budget以內,又按完足,便法度算啦

講完以後,部少走瞭,有個技師去

開端Part I問出身,她去自江西,廿幾歲,正在深圳挨滾瞭幾年,曾做廠,效勞員,近來才做推拿。

本來,呢個場是分A牌同B牌的,A牌是正,B牌是反,一國兩造,壹切技師的工衣皆是一樣的,本來雲雲,她替我按背,按咗一陣,便按足,我話剛完足,能夠隻按背同肩,佢便返上去,持續幫我按…..

我:你多少歲呀?
囡:你估吓?廿六歲(佢笑)。
囡:你話我多少歲便多少歲啦。
我:那你正在那事情瞭多暫?
囡:幾個月。
囡:你又多少步歲呀?
我:您估吓,佢笑。
囡:你很年輕,像廿幾歲。
我:您話我多少歲便多少歲囉(笑番佢)

以後皆係吹火培育氛圍

Part II無咩出格,逆止降空引爆……能夠左摷左摷

渾淨返來,她給瞭腳電機話,她道找她Call鐘的話,由她預留房間,鐘錢8合。

再按多瞭10分鐘,夠鐘間接著衫走人(出有去過洗沐房,但據單張講,也有坤幹蒸的,亦有女賓部,有好容,有咩卵巢推拿……)

話有校巴接收羅湖關隘,部少又話壞車......凡是皆係咁講

進來埋單……98(法度)+100(技師推油錢)+20(按足小費)

[ 本帖最初由 lovecupid 於 2008-4-6 14:00 編纂 ]

覓覓尋尋,初末城市搵到食......

joneluz 發表於 2023-2-16 21:14:43

LZ說的很不錯

胡胡胡美丽_ss 發表於 2023-9-22 04:59:02

寫的真的很不錯

天八部饶gc 發表於 2023-11-30 03:38:26

:lol不錯

浪子孤女 發表於 2024-2-21 20:10:40

學習了,不錯,講的太有道理了

贺老师 發表於 2024-5-7 14:46:20

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 港都桑拿報告