coiechan 發表於 2023-1-20 17:00:02

深圳嘉年華會報告

深圳嘉光陰會陳述

呢個陳述冇咩出格的,不外去完歸來供給一下材料吧...

前幾日係深圳挨完牌,睇完波,伴侶帶左去呢間,我皆係第一次去的~

我天凌朝五面幾至到 間家好年夜,幾ok的 沖完涼便房瞭,唔記得有幾耐兩小我私家同一間房按囉 歸正係正骨,皆冇咩所謂瞭..呢度幸虧按完唔洗訓火房,佢有太空倉供給,男女各一層,比起訓火房舒適很多瞭 我按中式,埋單人仔180.算係咁掛..並且大家的技師也按得沒有錯,以是我抄左牌瞭 伴侶仲括埋沙加,不外唔知呢間有冇歐聯播....同埋冇拎咭片..唔知個地點...另念問一下,深圳有冇相似的年夜場,能夠睇波又訓得舒適既呢..?

劳心忉忉卫 發表於 2023-3-7 16:50:20

真是 收益 匪淺

123457265 發表於 2023-4-4 13:58:24

幫幫頂頂!!

惜颜705 發表於 2023-7-15 03:16:48

難得一見的好帖

杨俊语语il 發表於 2023-7-29 09:46:22

路過,支持一下啦

我要去2018 發表於 2024-1-14 22:27:22

LZ真是人才

爱之关怀阿飞米 發表於 2024-4-1 00:37:49

我是個湊數的。。。

一箫凝月黄 發表於 2024-7-3 07:48:08

不錯,支持下樓主

joneluz 發表於 2024-9-1 05:15:57

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 深圳嘉年華會報告