coiechan 發表於 2023-1-20 17:00:02

食蠔報告

食蠔陳述

罕見放禮拜日原來諗住去食粥
但係又怕多人厥後便去咗佢姐妹店食濠
公然到步後實係唔係太多人,房囡囡即到
一開門我便呆咗,呢度居然會有呢d量素(仲有d生)
少髮好腿皮膚黑滑模樣心愛減埋對下錚鞋
仲以為去錯另一間蠔店 ,
以後便報鐘同我講咗兩次進來攞油
睹我呆咗便冇理我,
返黎開端part1一按我便問咗句您係咪啱啱做
佢話黎咗三日,我便話我係問您係咪啱啱做呢止
佢話唔係面解咁問,我便話您隻腳好滑唔似做咗好耐
厥後問佢之前邊度做先知唔怪得有d生啦本來係山雞
(一定係睇相睹過)厥後仲估中佢個舊no.
到part2時佢仲帶咗喺山雞時用ge招式對于我
便係用年夜脾(對足皆係好滑) 不外出家皆係用腳
完過後我又問佢面解會黎呢度做,佢便話姐妹引見
不外後黎先知錯,以為偏遠d ge埸冇咁辛勞面知呢度死意居然咁好
仲話搵返d按款項便能夠轉場,令我好絕望(果為已攞德律風)
以是下禮拜又要去屢次
總結黎講佢part1一般冇平常睹開ge咁降力
但part2便ok放 以是決議便算佢實係轉處所皆一定會抽工夫探佢
仲有便係蠔仔曾經換咗裙仔粥店便恰似要下個月~陳述終了
(小弟挨字好緩假如有咩講得唔好同唔流利請咁多c hing睹諒)

初試叫聲,好的開端。開開陳述。減分。

[ 本帖最初由 robertchan 於 2008-4-7 22:58 編纂 ]

穿雨捶 發表於 2023-1-22 07:03:31

多謝你分享

街角386 發表於 2023-10-22 18:27:58

不錯不錯,很好哦

123456825 發表於 2024-2-12 05:22:32

難得一見的好帖

珍爱1103 發表於 2024-6-19 03:44:58

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 食蠔報告