coiechan 發表於 2023-1-20 16:55:00

又係(脆)肉,玩完(粥)報告

又係(堅)肉,玩完(粥)陳述

睹得各c兄食粥食得苦高興,我覓早做左成2個鍾頭作業,先知個准確位置同德律風, 古晨扮返工,以是朝早過左閉,book左12面半vip房,如各c兄所講,即便幾準時皆例排要等一等!
c兄實係無引見錯,呢個場除左硬件麻麻以外,其他皆好開我情意!
尾先,我面左個教師女,@^號,但隻不外23歲便做獅虎 ,佢話佢係執業中醫,不外搵唔到$以是轉呢止,又係吹火!
不外又實係好有年夜場火準,如c兄所講,既可享用正骨興趣,又有正場欣喜 小我私家好q,手藝好,靚妹仔一名,惟獨是not cup of my tea,

下次城市再去,不外期望各c兄pm我有咩好技c,我念要年夜波d,又好骨技!唔該曬 實係無以為報!
開掘呢個場既c兄實係功得無量啦!

春宵一刻你懂刻z 發表於 2023-5-29 13:11:37

前排支持下

哪吒2017 發表於 2023-6-18 02:02:37

前排支持下

阳光里的他 發表於 2023-6-19 17:08:22

路過,支持一下啦

尹以为荣 發表於 2023-11-25 05:25:38

小手一抖,積分到手!

倪丹军 發表於 2023-12-26 06:22:47

學習了,謝謝分享、、、

什么大师特 發表於 2024-8-28 03:56:12

過來看看的
頁: [1]